Handla lokalt

Ny kruka och ny burk. Jag har en svaghet för detaljer och accesoarer. Krukorna köpte jag på DITT i kalix och guldburken fynda jag på en loppis igår. Köpte även fina tvålar och handdukar, måste höja hatten för kalix inredningsbutiker, de är verkligen med i matchen och tar hem fina designaccesoarer och textiler som visas just nu i tidningar och på bloggar. Härligt att få handla lokalt och slippa näthandeln.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-