Höstplantering

Igår plantera jag höstblommor och fick njuta av den där kyliga höstvinden. Känns att hela en "jag" blir en helt ny person av lite frisk kall luft. Planterade tujor och ljung. Lila och grönt fick klä vår bro. Det känns kul när man möts av lite fina blommor när man kommer hem, man blir lite extra glad.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-