Visningsbastu snart klar utvändigt

Det fattas 3-4 byggkvällar, sen kan vi se oss klara utvändigt. Imorgon om det vill sig väl ska jag sätta fast belysningen i form av ljuslister runt bastun och upp för trappen. Sen ska jag börja städa runt stenen och göra en rundad entre i form av småstenar vid första trappsteget. Men sen, då kör vi sista rycket invändigt. Sen är det dax för mig, att få inreda mitt drömprojekt. Med möbler, handdukar, lyktor, spaföremål och sist men inte minst en riktig lövruska. Jo i en vedeldad bastu ska det finnas en sådan. En lövruska som luktar skog och som sprider den riktiga bastudoften! Jag ska binda den nu innan löven faller, alltså nu väldigt snart!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-