Nattsvart

Ikväll hade vi jobbkväll, jag och markus bytte av varandra. Han tog eftermiddagspasset och jobbade med Jan-Anders som flitigt gör klart det sista utvändigt. När våra två döttrar gjorde godnatt tog jag kvällsjobbet här uppe. Just nu målar jag invändigt. Och det gick undan, man får ligga i när man har begränsat med tid när man har småbarn. Det går men det är en utmaning, men härligt var det. Ett steg närmare målet av en färdig bastu! Och mysig var det, älskar vårt höstmörker.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-