Gårdskärlek

Det bästa med vår gård, den är stor och tar förbaskat lång tid att sköta om. Skämt och sido! Man ska ha ett intresse och aldrig lessna på jobbet i trädgården. Den är perfekt till den raslösa personen. Jag har varken tiden med småbarn eller hinner bli rastlös just nu. Men jag gör mitt bästa och älskar att bo stort. Så för mig passar gården, även om det kommer ta 15 år till innan jag har fått det som jag vill ha det. Men då är det väl som det ska? Att man har hittat rätt "bo" och vill lägga ner sin själ i sitt arbete.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-