Kaffepause och fin utsikt

Fin utsikt och en kaffekopp. Stolarna fattas här uppe men det går lika bra att stå och se ut över vårt hus. Nu målas det invändigt och dörrarna till bastun. Sista varvet nu, sen är jag klar. Efter det ska jag börja dra belysning. Snart lyser det här uppe också, äntligen.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-