Vår matsalsplats

Drömmen är att bygga ut, okej vi behöver inte större. Men ett rum med bara matsal hade varit skönt. Speciellt när vi ofta är många personer på middagar. Men det är väl inte hela sanningen, jag gillar att ha stort och rymmligt. Man kan aldrig ha för stort?! Idag tog jag en bild på vår matsalsplats, ljuset från solen var så fint, så en bild förtjänande den!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-