Vår matsalsplats

Drömmen är att bygga ut, okej vi behöver inte större. Men ett rum med bara matsal hade varit skönt. Speciellt när vi ofta är många personer på middagar. Men det är väl inte hela sanningen, jag gillar att ha stort och rymmligt. Man kan aldrig ha för stort?! Idag tog jag en bild på vår matsalsplats, ljuset från solen var så fint, så en bild förtjänande den!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-