Välkommen 1 september

Ny månad nya tag. Jag pendlar mellan jätte energi och trötthet. Energi kvar från sommaren och tröttheten av att stiga upp nattetid med ett nyfött barn. Men jag tänker inte så mycket på det, utan njuter mer av av höstens kommande dagar med tända ljus och te. I höst blir en häftig tid med planering av Bech house, färdigställandet av visningsbastun, dagishämtningar och så lilla Isabella som behöver sin tid. Men jag gillar när det händer saker och van att vara i farten. För att få lite harmoni är väl tekvällarna det bästa, med tända ljus. Detta är en ljusstake jag fynda i sommar. Tycker hela den symboliserar HÖST!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-