Mattfavorit

Ny matta i vår hall. Det är alltid lika trevligt med mattor. Vi har haft den ett tag nu och jag är nöjd över mitt mattköp. Mest nöjd för den var bra mot smuts. Även fast den är ljus så är den gråaktig och den blir inte så där ful som mer vitare mattor. Så den passar bättre hos oss med ett hem med barn och hund. Mattan kommer från Carpetvista.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-