Mattfavorit

Ny matta i vår hall. Det är alltid lika trevligt med mattor. Vi har haft den ett tag nu och jag är nöjd över mitt mattköp. Mest nöjd för den var bra mot smuts. Även fast den är ljus så är den gråaktig och den blir inte så där ful som mer vitare mattor. Så den passar bättre hos oss med ett hem med barn och hund. Mattan kommer från Carpetvista.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-