Möbler till visningsbastu

Igår var jag handla möbler till bastun. Det blev mycket från IKEAS serie Sinnerlig. Till den vita timringen så blir det material som kork till relaxdelen. Där är det tänkt att ha ost och vinkvällar. Så bordet i kork från serien Sinnerlig tål både vatten och passar bra in i en relax. Hammam handdukar i grått och dov plommonfärg i 100 procent organisk bommul, för att sedan bryra av med mosig grön och olika naturmaterial. Nu har jag äntligen bilden framför mig hur det ska se ut invändigt. Jag har haft sådan beslutångest vilken stil jag ska dra mot. Men det blir en skandinavisk stil med naturmaterial i fokus och mörkare mossiga färger som grön, grå, och plommon. Det blir bra, nu är det nära för att kunna inreda.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-