Jag njuter av det sista....

Morgon som kväll, oftast tar jag två promenader varje dag. Oftast för att själv ska få motion men även för mina barn älskar åka vagn. Trots att det var en mulen dag så är vår trädgård så fin att passera. Jag skulle kunna sköta om den ännu mer, men tiden räcker inte riktigt till allt. Men för att ha två små barn är jag nöjd att vi hinner det lilla. Känns sorligt att allt snart kommer vissna. Jag gillar att gå här förbi och bara njuta av vår frodiga trädgård, speciellt i augusti, då är den som finast!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-