Kvällsjobb

Ikväll målade jag runt fönster och invändigt i bastun. Det närmar sig nu inför invigning av bastun. Golvet invändigt är beställt, det blev ett ljusgrått sådant. I veckan ska jag även inhandla relaxmöblerna. Nu äntligen har jag besultat för vad det blir för möbler. Hoppas nu bara allt finns att köpa. Tog en kvällsbild på fönsterna, eller en nattbild rättare sagt. Det är då, jag som föräldrarledig är igång. När mina barn sover. Det är så mysigt att slå på lugn musik och ta penseln i handen och slippa tänka så mycket. Koppla bort mig från alla barnskrik, barnskratt och dagarna fullspäckade med rutiner. Missförstå mig inte, jag älskar vara med mina barn och hemma som föräldrarledig. Men det är bara så skönt att det är tyst för en stund.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-