Vad står den på?

Jag får många frågor, om den där bastun. Vad står den egentligen på den där bastun? En sten, svarar jag. Ofta får jag inte något svar tillbaka. Utan mer en fundersam blick. Hade jag själv fått det svaret hade jag nog också funderat, vadå en sten? Står den på en sten? Jo, en stor sådan. Många meter upp i luften, över hustaken i höjd.

Jag har alltid varit driven för att köra på ovanliga projekt. Jag har lett många stora projekt på IKEA, byggen som tagit månader, byggen som varit stressiga och riktigt utmanande. Jag älskar när det går undan, när man är ett team som har olika erfarenheter och kan olika saker. Från byggare, elektriker, monterare, målare och inredare. Det är så häftigt att leda projekt, man blir så taggad under press.

Idag på min promenad kom saknaden till jobbet på IKEA. Hade jag inte haft dessa projekt i företaget hade jag tröttnat att gå hemma hela dagarna under föräldrarledigheten. Men visst är "tiden" ändå knaper, är endast när barnen sover på dagen som jag hinner finula på nya saker till företaget. Annars är det fart och fläkt här hemma. Tur vi är hela familjen, annars skulle det inte gå.

Så här ser projekt "bastu på stenen" ut underifrån. Under stenen har vi borrat in i stenen och sen gjutit pelare. Det är högt, men jag är inte höjdrädd!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-