Golvprover

Idag kommer glaset till staket till bastun och imorgon beställs golvet invändigt.. Sen ska jag måla sista varvet inne i bastun, en vit mjölkad lasyr. Sen börjar vi invändigt. Nästa vecka är det planerat en byggvecka. Vi har målet att kunna basta nu i höst. Så jag hoppas vi hinner.

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-