Uthushäng

Äntligen, kan jag känna att allt stök i våras var värt det. Att måla altanen, bättra på med färg på uthusväggen och ta fram trädgårdsmöblerna. När sommaren var så här kall har man knappt suttit på sin altan. Men nu har jag varit där snart i två veckors tid och njutit av altanhäng och en kaffekopp.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-