Uthushäng

Äntligen, kan jag känna att allt stök i våras var värt det. Att måla altanen, bättra på med färg på uthusväggen och ta fram trädgårdsmöblerna. När sommaren var så här kall har man knappt suttit på sin altan. Men nu har jag varit där snart i två veckors tid och njutit av altanhäng och en kaffekopp.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-