Sommarens mysigaste månad-Augusti

Även om det känns en aning trist att sommaren börjar ta slut så är augusti så otroligt mysig månad. Från att sitta ute och se solen gå ner till att det är helt nattsvart. Ikväll hade vi tjejkväll med grillning, prat och musik. Vi satt tills det blev mörkt och med mätt mage kröp jag sen i sängs efter en varm dusch. Det var min onsdagskväll, hoppas din var lika bra!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-