Mattkärlek

Jag har ful ovana. Eller rättare sagt en lite för ivrig kärlek till mattor. Jag byter oftare mattor än gardriner, även oftare än kuddar och plädar. Jag kan inte riktigt rå för det. Jag bara gillar att byta ut, men nu tror jag att jag kan ha hittat en matta som får stanna kvar längre. Denna fina matta från Carpetvista, stor och förskräckligt tung. Men den gör sig så fint i vårt vardagsrum. Bild kommer på det här snart. Tillsvidare får ni se den från deras internetsida.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-