Mattkärlek

Jag har ful ovana. Eller rättare sagt en lite för ivrig kärlek till mattor. Jag byter oftare mattor än gardriner, även oftare än kuddar och plädar. Jag kan inte riktigt rå för det. Jag bara gillar att byta ut, men nu tror jag att jag kan ha hittat en matta som får stanna kvar längre. Denna fina matta från Carpetvista, stor och förskräckligt tung. Men den gör sig så fint i vårt vardagsrum. Bild kommer på det här snart. Tillsvidare får ni se den från deras internetsida.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-