Jag jobbar bäst på natten

Trädgårdsarbete pågår ofta till natten. Jag har deadline till 11 snåret med det slutar ofta vid 12 innan jag går in för kvällen. Jag fixar alltid i trädgården på kvällen. Barnen sover, det är skönare luft och så tar jag arbetet som ett rejält träningspass. För att sen byta mot en skön dusch. Sen det absolut bästa, det är helt knäpptyst. Jag får gå igenom dagen, rensa min hjärna på både barngrin, barnskratt, stressat schema eller andra tankar. Trädgårdsarbete måste ju vara det bästa för rensa hjärnan, specielli i augusti när den friska luften kommer. Vi har stor gård så det räcker, så här går det att fixa varjekväll för den som vill. Men jag håller mig till när jag får begäret att vara själv eller när gården skriker- Sköt mig!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-