Augusti bjuder på sommar

Augusti bjuder på sommar och vår granne Elsy kom springades med massa jordgubbar från eget land till oss. Det finns så snälla människor som vill andra så väl, jag har många sådana runt omkring mig. Iveckan ska jag ta vara på sommarvädret som utlovas men även sätta mig ner och förbereda inför vinterns bygge på Bech House. Kök, badrum och detaljer ska ritas. Sen lite trädgårdsarbete och promenadrundor runt i Rian. Mycket mer än så blir det inte, eller jo.. Jag har två små barn som jag pysslar med om dagarna. Men när det sover, då passar jag på med lite arbete!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-