Kantarellens högtid

Igårkväll satt vi hela familjen och borstade och förvällde dessa godsaker. Till 12 på natten satt vi alla med varain borste och innan vi sa godnatt blev det den där efterlängtade hårdbrödmackan med kantareller och te. Hösten har så många väntande mysiga kvällar. Ta vara på dem, det gör jag!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-