Kantarellens högtid

Igårkväll satt vi hela familjen och borstade och förvällde dessa godsaker. Till 12 på natten satt vi alla med varain borste och innan vi sa godnatt blev det den där efterlängtade hårdbrödmackan med kantareller och te. Hösten har så många väntande mysiga kvällar. Ta vara på dem, det gör jag!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-