Stenmuren i full blom

Vår stenmur står nu i full blom. Hade jag haft kraften och styrkan hade jag gärna haft en stenmur runt hela gården. Tänk hur flitiga människorna var förr. Där slet man för hand, knappt hade man maskiner till hands. I skogen ovanför oss har jag hittat långa vackra stenmurar som har gjorts förr i tiden. . Idag är det endast den galne som tar på sig ett stenmursbygge, i alla fall om man ska bygga sten för sten och slita med skottkärran förhand. Bara tanken är jobbig. Men jag tycker dem är så fina och hoppas vår stenmur alltid får stå så här fin. Den passar så bra in till vår gård. Och när det är i blom, då är den så här vacker!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-