Nu börjar vi!

Utsikten tagen på skärgårdsudden. Här på udden ska snart vårt visningshus, Bech House stå. Jag har samlat en mängd olika inspirationsbilder, som jag sen ska sätta ihop med färg, tyger, golv, tapetprover. Att få inreda och rita ett helt nyckelfärdigt visningshus har länge varit en dröm för mig. Tillsammans i vårt familjeföretag ska vi bygga upp något vi spånat på under lång tid.

För mig är det ett speciellt projekt. Att få bygga ett visningshus på 120 kvadrat och inreda nyckelfärdigt har jag alltid velat få göra en gång i livet. Jag brinner verkligen för det jag gör och det är det som gör mig så engagerad. Det gör att jag vaknar glad varje morgon jag kliver upp på morgonkvisten. Jag har ett jobb jag älskar, en fin familj och framförallt får jag får vara frisk och välmående. Mycket mer kan man inte begära av livet! /J

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-