Jag skulle kunna låta dig växa

Är det något jag gillar så är det gröna växter. Vilken kontrast det skapar, kolla bara mot den svarta och vita uthusväggen hemma på vår gård. Jag hade näsintill låta dig kunna växa över hela ladugården. Men det är ett gissel att ta ner allt till hösten sen. Men kolla så vackert. Operfekt och växer som den själv vill. Nästa sommar väntar jag mig även en rosenvägg uppför den svarta spaljen. Det kommer bli fint, med klätterrosor. Jag gillar att det inte ska vara strikt och perfekt. Detta gör det mer intressant!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-