Fotografering pågår

Igår var en duktig fotograf Tomas som jag jobbat med förut och fotade vårt uthus. Det skulle spegla hur uthuset ser ut på sommaren. Birgitta som jag har träffat tidigare under olika reportage hemma hos mig är det som har kommit på iden och kontaktade mig. Vi måste fota uthuset under sommaren tyckte hon. Men med två barn och mycket annat runt omkring så har jag begränsat med tid. Så hon hjälpte till med stylingen och hade tagit med sig en fin jordgubbstårta och annat sommarfika. Reportaget kommer eventuellt säljas till nästa sommar.

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-