Nu startar vi på Skärgårdsudden

Ny utmaning och nytt efterlängtat projekt. I går startade provgrävningen på Skärgårdsudden i Nyborg på tomt 5. Jag var dit igår, mätte ut tomten och på måndag börjar vi gräva på riktigt. Följ med under vår resa. Med ritningar, moodboards, uppbyggnad av timring, insättning av kök, badrum, målning och allt som hör till ett nybygge. Jag kommer även inreda vårt bech house helt nyckelfärdigt med möbler och styling av accesoarer. Just för att känslan av just ett bech house ska komma fram helt och ha en röd tråd i inredningen. Det kommer bli häftigt och jag har många tankar och inspiration att ge er. Börjar med en bild på provgrävningen på tomt 5 på Skärgårdsudden. Nu startar vi!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-