Sommaren 2015

Halva augusti har snart gått. Jag vet inte riktigt var sommaren försvann. Känns en aning ledsamt att den snart är över. Även om hösten kan vara vacker, kvällarna mysiga med tända ljus och te så känner jag mig inte riktigt redo för somnarens slut än. Lever på kvällar som varit så där fantastiskt fina.

Jag har fotat massa fina bilder som jag kan bläddra igenom och minnas av sommaren 2015 när den där kalla januarivintern kommer. Som denna bild, en kväll när vi var ute och fiskade. Och vattnet var så där spegelblankt!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-