Sommarhälsning

Nu är vi inne på sista semesterveckan i vår familj. Sen börjar rutiner, dagis och föräldrarledig för min del. Vi har fått en ny familjmedlem i familjen så livet har gett oss mer jobb på hemmaplan men även så mycket mysiga stunder och kärlek till vår lilla bebis och storasyster Clara. Efter semesterns slut ska jag sitta ner och rita invändigt på Bech House och även mycket med företagagets marknadsföring inför året. Så en rolig tid med allt möjligt kommer till hösten! Bilden är tagen från vår stenmur hemma på gården. Fint med gula blommor som växer längst den.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-