Sommarhälsning

Nu är vi inne på sista semesterveckan i vår familj. Sen börjar rutiner, dagis och föräldrarledig för min del. Vi har fått en ny familjmedlem i familjen så livet har gett oss mer jobb på hemmaplan men även så mycket mysiga stunder och kärlek till vår lilla bebis och storasyster Clara. Efter semesterns slut ska jag sitta ner och rita invändigt på Bech House och även mycket med företagagets marknadsföring inför året. Så en rolig tid med allt möjligt kommer till hösten! Bilden är tagen från vår stenmur hemma på gården. Fint med gula blommor som växer längst den.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-