Mitt loppisfynd

Igår var vi till Haparanda på loppissväng och hängde på en mysigt cafe. Jag hittade ett fint smyckesskrin, som jag ska använda som dekoration, annars har jag en ide som jag kanske sätter till verket och gör den till något annat. Även en fin kruka, valet är om den ska målas i mörk kornblå. Så jag var nöjd med dagens fynd och fick den där härliga loppiskänslan som jag saknat!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-