Mitt loppisfynd

Igår var vi till Haparanda på loppissväng och hängde på en mysigt cafe. Jag hittade ett fint smyckesskrin, som jag ska använda som dekoration, annars har jag en ide som jag kanske sätter till verket och gör den till något annat. Även en fin kruka, valet är om den ska målas i mörk kornblå. Så jag var nöjd med dagens fynd och fick den där härliga loppiskänslan som jag saknat!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-