Mixad country

Jag bombar min bror och hans tjej Julia med inspiration för deras amerikanska timmerstuga. Detaljmässigt finns det så mycket att göra för att få countrystyle/anerikansk stil. Det har valt en brunbets innvändigt, det vill ha åt det mer mysiga hållet och inte det strikta vita. Det jag tar med mig? Jo det finna skjutdörrarna till badrummet, det anerikanska fönsterluckorna och det vackra badkaret. Bilderna är lånade av ELLE Decoration.

2A9BD842-67B0-48E6-ABE6-AB30917072B3.jpg
2A9BD842-67B0-48E6-ABE6-AB30917072B3.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-