För vilda glada barn!

Ni föräldrar med mer vilt än tamt barn tänkte jag visa vår lilla lekhage vi har byggt. Jo vår lilla busfrö Clara rymmer och har inte tid att leka med leksakerna vi köper. Det är mer hyss i hennes tankar än att leka. Vägar där bilar kör är mer intressant och även farliga saker. Jag hinner ofta inte ens titta bort i några sekunder är flickan på vift. Men denna lösning gav mig lite ro i själen. Speciellt när barn nummer två kommer om en vecka. Nu kan clara fokusera på att leka. Och jag kan sitta brevid henne i godan ro och vara med. Hon har nu haft hennes lekhage en månad och hon verkar vara nöjd. Bara man byter lite olika aktiviteter. Så tips för er som har ett glatt barn i 1,5 års åldern med hyss i tankarna. Bygg en lekhage! Jag har även hängt upp leksakerna så när det regnar är det inte blöta. Och clara har mer plats att bruma runt med sina bilar!

9E94EEE8-1C72-45C3-9615-7DB5637369F0.jpg
9E94EEE8-1C72-45C3-9615-7DB5637369F0.jpg

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-