Vår gröna trädgård

Skratta eller gråta eller ta det som ett träningspass. Vår enorma gård tar tid att sköta om. Vi har delat upp ansvarområdet. Markus sköter klippningen och den jobbigaste timmimgen. Själv rensar jag gårdens ogräs i blomlanden, trimmar buskar, eller går med trimmern runt träd. Ibland när man kommer in svettandes så känns det sådär skönt som man varit på ett riktigt träningspass. Så våra gårdssysslor gör jag istället för att vara på gymnet. Då slipper jag gråta över att det är så mycket jobb med stor gård. För jag gillar ju att vara ute och jobba, men det är tiden som är störtsa problemet. Att ha barn och hinna med, det är en utmaning! Just nu grönskar vår gård som finast och växa det verkar den sköta om själv.

E8BCB321-F9EE-436D-AB19-4597B4A718A7.jpg
E8BCB321-F9EE-436D-AB19-4597B4A718A7.jpg

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-