Vår gröna skönhet

Jag tror denna byrå kommer få bo kvar länge i vårt hus. Byrån som jag målade förra sommaren i mossgrön är både ett skåp som rymmer väldigt mycket porslin och gör sig så bra i vårt vardagsrum/matsal. Jag har även nya stolar som jag fyndat och klätt om, i ett tyg från Lisa Bengtsson. Visar närbild på stolarna här senare i ett annat inlägg. Även ny taklampa i guld. Ja, min lilla guld period lever ännu kvar. Och loppisrundorna på jakt efter fina saker likaså.

4A5F8082-F459-4652-8576-A05185DF4554.jpg
4A5F8082-F459-4652-8576-A05185DF4554.jpg

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-