Slitna och gamla med tyg från LISA BENGTSSON

Fyndade på en loppis matsalsstolar, som jag sen klädde om i tyg från LISA BENGTSSON. Tyget köptes på tygaffären DITT i Kalix. Nu får jag bara hoppas stolarna håller, utan att min sambo vickar sönder dem. Men här inne äter vi bara på helger så dem borde inte fara lika illa. Är inne på blått här hemma, som jag sen matchar med mossgrönt, grått, svart och vitt. Jag och färg. Jag gillar att ändra, lite väl ofta tyvärr.

D2C3C22E-E992-4222-A1B9-87613B56B8FE.jpg
D2C3C22E-E992-4222-A1B9-87613B56B8FE.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-