Kvalité när den är som bäst!

Under fyra års tid har stolar åkt in och ut och sen på tippen. Nu vägrar jag snart måla och limma om pinnstolar. Min sambo har nån konstig sittställning så han nöter upp varenda pinnstol. Troligtvis sitter han och gungar, så det nöter och sen visp är den lika trasig som den andra jag nyss bytte ut. Men mina Eames Rocking Chair från Rum21 har verkligen håll upp kvaliten som utlovat. Gunga bäst hann vill, dem håller. Nu har vi haft dem ett bra tag och än lika stabila. Så säga vad man vill om dyrare stolar, men dem håller ofta det dem utlovar. Bra kvalite!

5D2B43F3-52FB-49A6-95DF-6C71F83983CE.jpg
5D2B43F3-52FB-49A6-95DF-6C71F83983CE.jpg

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-