Handla lokalt- I KALIX!

Vi som lever på små orter, ta hand om våra små butiker så det får leva kvar. Jag handlar alltid lokalt i första hand när det gäller textiler, inredningsprylar eller annat inom hantverk/design. För tänk om vi inte haft dem, vad tråkigt! Det piggar alltid upp när man går förbi deras skyltfönster. Och det vågar satsa även fast det är på en liten ort. Applåder till dem som vågar! Vi behöver dem för att ha vårt samhälle levande och för att det ska finnas kvar!

Allt på den gröna byrån är handlat lokalt. Den gröna krukan med taggar och boxarna kommet från DITT. Den svarta krukan med blomman från INTERFLORA. Lampan och ett guldfat från en loppis i Morjärv och ett ljus från voluspa är från HANDPLOCKAT. Även tavlan på väggen är från GILLA Inredning och spegeln är från IKEA och spraymålad i guld. Roligt att man kan hitta så mycket designsaker från bra varumärken på så liten ort. HEJA er!

9133238E-286F-4359-BA3E-3E2F7098D58C.jpg
9133238E-286F-4359-BA3E-3E2F7098D58C.jpg

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-