Aftonbladets- Bilaga Härligt Hemma

Om ni är förbi affären så missa inte att köpa Aftonbladets bilaga Härligt Hemma. Där är nämligen min lilla bagarstuga med. Som är inrett i pastellfärger. Bagarstugan är tänkt att ha på sommarem som extra sommarbostad men även som lekstuga för våra barn när det är större. Det är Tomas bergman som är fotograf och jag står för styling och inredning! Kul att Aftonbladet valde ha med mitt lilla hus, det är alltid kul att få uppskattning för ens jobb som inredare! Trevlig sommar alla läsare!

129197EC-5C34-4A9C-9D0E-17E9C8DDEA6C.jpg
129197EC-5C34-4A9C-9D0E-17E9C8DDEA6C.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-