Min trädgård

Trots en kall juni och halvdan juli börjar mina blommor sakta ta fart. I alla fall det blommor som är gamla och tål mer kyla. Min vilda rosenbuske börjar ta fart. På kvällarna klipper jag buskar och fixar i trädgården. Vår stora trädgård ta tid att sköta om. Men jag vill inte ha det helt perfekt, den ska vara lite i rörelse. Med barnfamilj har man inte riktigt den möjligheten. Om man inte vill jobba dygnet runt.

8A3D2C5F-1C46-4902-AA2D-BC419E13E8B9.jpg
8A3D2C5F-1C46-4902-AA2D-BC419E13E8B9.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-