Min trädgård

Trots en kall juni och halvdan juli börjar mina blommor sakta ta fart. I alla fall det blommor som är gamla och tål mer kyla. Min vilda rosenbuske börjar ta fart. På kvällarna klipper jag buskar och fixar i trädgården. Vår stora trädgård ta tid att sköta om. Men jag vill inte ha det helt perfekt, den ska vara lite i rörelse. Med barnfamilj har man inte riktigt den möjligheten. Om man inte vill jobba dygnet runt.

8A3D2C5F-1C46-4902-AA2D-BC419E13E8B9.jpg
8A3D2C5F-1C46-4902-AA2D-BC419E13E8B9.jpg

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-