Kulörval bastu på stenen

Så var färgen satt, många funderingar på vilken färg jag ska ta. Nästan för många! På mitt andra jobb på IKEA har vi 15-20 min på oss att välja kulör eller golv. Vissa gånger mer tid givetvis, men ibland får man handla snabbt när en hantverkare står och trampar.

I detta fall hade jag för mycket tid att tänka, så jag velade allt från grått, mörkgrå till svartgrå..vilken jag valde ser ni, en färg som heter Bäver och är en grå/svart kulör. På närmare håll skiner trät igenom, detta är riktigt fint.
Varför jag valde just denna färg? Ja här är mina tankar:
-Bastun skulle smälta in med resten av gården, exempelvis uthuset som är just nedaför. Jah ville hitta ett samspel mellan byggnaderna.
-Bastun är ett visningsobjekt för vårt företag och ska ha design i fokus. Vi vill visa nya moderna designade timringar. Få det 100-åriga hantverket att växa med en ny nich, modernt och det oförväntade.
-Med ljussättning av spotlights och ljuslister utomhus kommer det svarta bli en fin kontrast både mot ljuset och naturen, specielt det gröna trätopparna.. Det ska smälta in men ändå upplevas som något nytt och genomtänkt!
Det var dagens bild från vårt bygge!

23B2916D-C4A1-462A-AE48-CE97CAFECFCE.jpg
23B2916D-C4A1-462A-AE48-CE97CAFECFCE.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-