Kattvinden blev en koja

Det bästa med ett gamalt hus. Jo det måste väl vara det otroligt långa kattvindarna som finns lite här och där. Men på gott och ont kanske. Låga i tak för vuxna men väldigt mysiga för barn.
Här inne hade jag tidigare min klädgarderob. Men när den nästan var överfull och den kändes mindre och mindre så bestämde jag mig. Nä nu rensar jag ut. Gör något mysigt här inne istället. Kattvinden är dessutom i Claras rum så vad passar inte bättre än en härlig liten egen koja. Och lilla hjärtat leker där för fullt, spännande att få krypa in och ut och gömma sig. Jag själv som liten lekte alltid inne i en skrubb, just för att det var trångt och mysigt. Så från en mörk och trång garderob blev det en blommig fin gardin jag hittade på loppis, en tjock madrass med textiler från favoritmärket Numero 74. Det var tips för er med kattvindar, gör något för barnen där inne!

DE3AC9B1-BBBB-491C-9B24-A52D049519A8.jpg
DE3AC9B1-BBBB-491C-9B24-A52D049519A8.jpg

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-