Takbjälkar i sovrummet

Här är en annan variant av takbjälkar i ett sovrum. Detaljer, jag fördrar verkligen detaljer att vila ögat på. Detta var något som föll mig i smaken. Gör du ett sovrum med högt i tak, glöm inte för allt i världen takbjälkar. Det är ett måste. Bilden är lånad av instagramkontot Robinberkhuzien

E3DD2B35-5628-42F5-9ED1-1E963EDC36FB.jpg
E3DD2B35-5628-42F5-9ED1-1E963EDC36FB.jpg

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-