Takbjälkar i sovrummet

Här är en annan variant av takbjälkar i ett sovrum. Detaljer, jag fördrar verkligen detaljer att vila ögat på. Detta var något som föll mig i smaken. Gör du ett sovrum med högt i tak, glöm inte för allt i världen takbjälkar. Det är ett måste. Bilden är lånad av instagramkontot Robinberkhuzien

E3DD2B35-5628-42F5-9ED1-1E963EDC36FB.jpg
E3DD2B35-5628-42F5-9ED1-1E963EDC36FB.jpg

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-