Snöat in på blått

Blåa nyanser har nu ett tag varit trenden i inredningsvärlden. Många jag hör prata om hur det nu helt plötsligt älskar färgen blå i inredningssamanhang. Är det våra inredningstidningar som varit och påverkat oss denna gång också måntro? Troligtvis. Samma gäller med mig själv, visst påverkas jag av alla tidningar, instagramakonton och bloggare. Så mycket att jag nu byter från min härliga mossgröna färg hemma till mera blåa nyanser. Jag får ofta frågan hur jag orkar ändra. Byta färger och inreda fram och tillbaka. Svaret är enkelt. Detta är min hobby som jag gärna lägger min fritid på. Även om jag jobbar med det får inte alltid nog. Tur det är mindre projekt som mattbyte och små accesoarer. Annars hade jag varit urfattig vid denna stund.
Denna matta funderar jag att ha under matsalsbordet, blått var det! Bilden är lånad från instagramskontoto 33kvadrat.

EEE63857-52BD-42A9-A0B1-B405FD1A9D90.jpg
EEE63857-52BD-42A9-A0B1-B405FD1A9D90.jpg

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-