Fönster sätts på plats och sågas ut.

Lördagmorgon och här infinner sig ingen vilodag. Vi har mycket nu innan semestertiden. Så vi passar på att även jobba under helgen för att komma i fatt med både bastuprojektet och den amerikanska stugan. Skogsplanteringen för det andra företaget Eliassonsskogstjänst har nu avslutas för denna säsong. Nu fokuserar vi på våra byggprojekt.

Henrik och Julia forsätter att måla på den amerikanska stugan och vi bygger på bastun. Dagens projekt är fönster och färdigtställande av altan. Jag själv står för lunchen och kaffet åt våra herrar. Tillsammans med vår dotter Clara.

Äntligen får jag se fönsterna på plats, som jag funderat länge på hur det kommer se ut. Just här där jag sitter hörs motorsågar såga upp bastufönsterna. Ingen är gladare än jag att bygget går framåt. Vi får det ändå att gå framåt, trots en mer "realistisk byggare", en med "vilja" och en "estetisk lagd timmerman". Jag är någonstans medlaren eller projektledaren som just nu får hålla herrarna glada så bygget går framåt. Det är utmande! Jag fick börja dagen med att köpa snus till en av dem, för att få ro i arbetet. Trevlig helg från vårt gäng!

2D990C95-C03E-4FD0-A83D-9EC8F723143C.jpg
2D990C95-C03E-4FD0-A83D-9EC8F723143C.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-