4 bilder av lycka

När fönsterna sattes på plats kände jag enorm lättnad. Nu ser bastun mer och mer ut som en bastu och inte som ett fågelbo. Jag längtar tills målningen och glaspartierna till räcket är på plats. Estetiskt kommer det bli så fint att få färg på timringen som kommer bli en sotad grå ton. Jo den hette så, sotad grå färgen jag valde. Den ska smälta in med stenen och skogen var min tanke. Men det är mycket kvar. Invändigt så som bastulavar, dusch, kamin, möbler och belysning. Men vi tar oss framåt och jag är så glad att kunna göra det som ett familjeföretag.

172757DA-1FAE-496B-91EC-9019B9D7F451.jpg
172757DA-1FAE-496B-91EC-9019B9D7F451.jpg

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-