Vem skulle inte?

Kunna tänka sig detta fantastiska hem? Eller slott nästintill. För mig var bilderna så fulla av magi att jag redan har inrett varje rum. Jag skulle även på direkten kunna flytta in. Synd bara att inte det stod i Rian, här i Norrland. Jag hade jobbat natt som dag för att få vara med på en sådan budgivning. Tur som är så gillar jag vårt hem också och det är väl tur det! Här hemma finns renoveringar tills jag blir 80 om jag så vill och har råd. Men att få se sådana här bilder ger en så mycket ny energi och tankar till ens egna hem. Det är skönt att få fantisera! Bilder lånade av tillsalu.sjonara.se

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-