En lördagskväll!

Just nu håller jag på med bygglov till vårt Bech House på Skärrgårdsudden. Jag är nästan klar och väntar på godkännande av företagets timmermän innan den skickas in till Kalix Kommun. I lördags satt jag här uppe och njöt av sommarvärmen som kom men som försann lika snabbt. Hoppas den kommer tillbaka, vi behöver värme! Det blir fint att sitta här uppe på kvällarna, spana på fiskebåtarna nere på älven och kunna svalka sig efter en bastu. Vi har även haft byggdag igår söndag och då gjordes stolpar till altan. Hoppas ni haft en trevlig helg!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-