Dekorativa takbjälkar i sovrummet!

Så här fint kan det bli om man väljer att göra takbjälkar i ett sovrum. Visste ni att det går att beställa hos oss? Vi gör helt enkelt lite allt möjligt. Allt från fina dekorativa bjälkar i taket, olika sorts möbler som sänggavlar, bord och bänkar.Kom med dina önskemål så hjälper vi dig!

Bild lånad av interior to inspire instagram

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-