Upp på stenen ska vi

Kvällsbygge av Markus och Jan-Anders, nu är räcket nästan klart. Det fattas dock stöd för sidorna och en liten kant på varje trappsteg. Så man upplever det säkert att gå upp.

Just nu disskuters kommande altanbygge och staket runt bastun. Vi har flera förslag. Det ena jobbigare än det andra, materialet "glas" är inblandat. Jag är en person med visioner och drömmar som inte är byggherrens bästa "vän" alla gånger eller krånglig människa om jag ska utrycka mig rättvis. Mina två byggherrar verkar vara mer realister men ändå försöka uppfylla mina drömmar. Hoppas vi kan mötas halvväggs. Vi kommer i alla fall få en toppen fin bastu en dag. Längtar efter den dagen jag får slänga första skopan vatten över kamin och njuta över utsikten och byn Rian!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-