Svindelkänsla

När man bara är här då och då glömmer man bort hur högt det är. Prio är nu att få bygga räcke och altan runt bastun. Jag är helt enkelt livrädd att våra byggare blir mer oförsiktiga och ramlar. Det är ingen rolig höjd att stå på och jag har svindel bara jag sätter ena foten där uppe. Så låt det gå fort, slipper jag oroa mig!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-