Kvällsbygge

Igår byggdes det på bastun, det diskuterades kommande golv, underrde under bastun och altangolv. I detta projekt har det varit lite svårt att planera hur det ska se ut innan. Just för att allt är en aning komplicerat. Men det går framåt. Trappstegen gjordes klara igår och nu har det börjat med räcken till trappan. Markus och hans pappa snickrade på, jag hade önskat att jag kunde vara med. Är inte lika kul att stå på sidan om, men min hantverkshjälp är så begränsad och jag får nog acceptera att jag ska göra det jag är bättre på. Helt enkelt inreda när det är färdigt. Men jag hade gärna kunna tänka mig hantverkaryrket, men "musklerna" fattas. Jag hade nog helt enkelt inte orkat. Hur mycket jag än hade velat!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-