TACK IKEA

I fredags lämnade jag in mitt papper, på en föräldrarledighet som sträcker sig till januari 2017 för IKEA. Det låter alldeles för länge, hur ska jag klara mig utan mina kollegor och mitt fantastiska arbete. Men tiden hemma, ja den älskar jag ju också. Annars hade jag inte valt att ha det så. Clara ska bli storasyster i slutet av juli. Det känns konstigt att ännu en gång lämna. Dessa månader jag har jobbat har varit en fröjd och jag har fått så mycket ny inspiration inom mig. Jag hann med att planera och bygga upp årets somnarbutik, bygga serien BESTÅ, göra om en helt ny personalresturang och ändra och inreda lite i våra rum på IKEA. Tiden gick fort och jag hade kunnat stanna längre.

Att ens få jobba med vårt yrke är en stor tacksamhet. Det var endast drömmar som liten, som bara fanns på tv. IKEA är ett av de företag som har satsat på vår branch. Idag är vi ett team på 4 intergior designers, 4-5 visual mescherdisher, 4 kommunikatörer, 2 hantverkare och två chefer. Så stort tack IKEA, för ni bidrar med så mycket inspiration och till att mitt yrke finns. Det har gett mig så mycket erfarenhet i livet!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-